FOGLALÁS ÉS FIZETÉS

Szálláshelyét közvetlenül lefoglalhatja a recepcio@familiavendeghazcsajag.hu
címre küldött elektronikus levélben. Foglalását a szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

recepcio@familiavendeghazcsajag.hu

A fizetés a foglaláskor vagy a szálláshelyre történő megérkezéskor történik , az aktuális árlistában közzétett egységárak és az igénybe vett éjszakák számának figyelembe vételével, a visszaigazolt foglalásnak megfelelően kiállított számla alapján készpénzben vagy bankkártyával.

Hosszabb, 5 éjszakát meghaladó foglalás esetén előleget kérhetünk.

Bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan veheti igénybe a kiválasztott apartmant.

Számlavezető bankunk , a K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A szálláshelyfoglalás kizárólag írásban mondható le.

A lemondás ingyenes, kivéve ha a lemondás az érkezés napját megelőzően 3 napon belül érkezik meg. Ebben az esetben foglalás összegének 50%-át, de legalább egy éjszaka árát a Vendégnek ki kell fizetnie.

“Last minute” foglalás – az érkezés napján – lemondása esetén a teljes szállásdíj fizetendő és visszatérítésre nincs lehetőség.

A Vendég a foglalását írásban 3 nappal az érkezését megelőző időpontig módosíthatja. Ezt követően, ha a foglalásához képest hamarabb távozik, díjvisszatérítésre nem tarthat igényt. Hosszabbításra csak a szabad helyek függvényében van lehetőség.

Az Önnek visszajáró összeget 2 banki napon belül visszautaljuk az Ön által használt bankkártya számlára.

Az Ön személyes adatainak védelme a társaságunk és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk

Csajágon lenni jó!